Här presenterar jag min bok om vägen till ett friskare liv. Klicka på boken eller sjukdomars orsaker och läs online eller ladda hem och läs i lugn och ro


 

Mitt namn är Bo Nilsson Jag har arbetat som guldsmed i snart 30 år. Jag är född 1953. År 1987 började min rygg värka  Jag nonchalerade det  i början efter en tid började jag gå till en massör. Det hjälpte lite för stunden (en slags konstgjord andning för musklerna) sakta men säkert blev jag sämre och sämre.1992 kulminerade ryggsmärtan och jag orkade inte arbeta mer. Jag kunde knappt gå  Det hör till saken att jag drack öl varje dag, tränade ej och åt fel mat. Samtidigt började inflammationer i tänder samt återkommande öroninflammationer jag åt massor av penicillin det hjälpte ej tillslut rann var hela tiden från örat.

Då slutade jag dricka öl skickade blodprov till Tyskland och började med vitamin och mineralterapi enligt biopatin. Sakta blev jag bättre men ej helt frisk. Bland annat fick jag ej rätt på mag- och tarm-kanalen, 1996 började jag arbeta med en kompis som jag lärde upp. Han fick mig att börja simma och träna. Utan hans hjälp hade jag nog ej levt idag. Första gången jag simmade orkade jag knappt 75 meter innan jag var helt slut  Dålig syresättning  mycket slaggprodukter i vävnaderna jag var mycket nära att få cancer eller stroke eller någon annan allvarlig sjukdom. Tack vare alla problem med kroppen började jag må dåligt psykiskt också. År 1999 fick jag en psykos på grund av långvarig psykisk stress. Då hade jag precis kommit i kontakt med en kiroprakter och börjat förstå att min rygg var kraftigt snedbelastad .

Jag bröt upp med mitt tidigare liv och flydde till naturen och började odla blommor och grönsaker för att koppla av. Jag började även på KOMVUX. För att reparera mina skador på hjärnan orsakad av långvarig stress. Jag kom nu i kontakt med Bioresonans som konstaterade att jag hade mjölk och vetemjölsallergi. Han rensade ut tungmetaller kvicksilver kadmium ur min kropp. Först nu fick jag ordning på tarmsystemet. Tack vare att jag uteslöt mjölk och vetemjöl från min kost. Han botade även min öroninflammation. De senaste 5 åren har jag blivit bättre och bättre ej helt bra i ryggen men mycket bättre. År 1992 när jag var som dåligast började jag söka kunskap på alternativ sidan. Jag har hela tiden sökt kunskap för att bli frisk. Vissa tidpunkter frenetiskt.

När jag gick i skolan 1999 började jag skriva kontentan av vad jag lärt mig. Efter skolan har jag fortsatt att studera och skriva om allt jag funnit som skyddar kroppen och som hjälper till att hålla mig frisk. Mina slutsatser är att det går ej att lära folk att äta stenålderskost. Jag klarade ej själv det och jag var ganska sjuk och försökte verkligen. Man kan däremot undvika mycket skadeverkningar om man undviker de värsta skadegörarna och skyddar sig med rätt sorts kombinationer av vitaminer vin och annat smått och gott som jag vill förmedla genom min bok. Sjukdomars Orsaker Hoppas ni finner den intressant och har hjälp av den information som jag här förmedlat.

A och O är att få i sig tillräckligt med ANTIOXIDANTER.

Med vänlig hälsning Bo
 

bo@antiox.se